Ultrasunete faciale

Stimulii sonori reprezintă o terapie neinvazivă și foarte sigură

  • Estomparea ridurilor
  • Imbunatatirea elasticitatii tesuturilor
  • Efect anticearcan si lifting facial
  • Accelerarea circulatiei sangvine
  • Accelerarea hidratarii in profunzime a pielii
  • Efect de stimulare a metabolismului celular
  • Efect de stimulare a activarii producerii de colagen

Stimulii sonori reprezinta o terapie neinvaziva si foarte sigura. Ultrasunetele creeaza microvibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime. Propagarea undelor de ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel, ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac melanina sa treaca prin vasele de sange ori prin sistemul limfatic in rinichi, de unde este eliminata din corp prin urina. S-a descoperit ca muschii si oasele absorb mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata cu vibratii fine si creaza acelasi efect ca cel al unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism. Aparatul cu ultrasunete are programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER