Tratamente faciale

Mai mult decât la suprafață

Tratamente faciale cu masti de hidratare si anti-agining diverse tipuri: clasic, de hidratare, pentru ten gras, anti imbatranire reparator si intensiv, tratament intensiv ten acneic, tratament facial cu masca de aur, tratament facial cu masca gel crystal pe baza de colagen. Tratamente faciale cu inovatii tehnologice: cu radiofrecventa, cu ultrasunete, mezoterapie virtuala, dermio care, tratament anti-aging cu ioni negativi.

Măști de hidratare & anti-aging
01
Măști de hidratare & anti-aging

Orice tip de tratament facial este adaptat in functie de tipul de ten si contine urmatoarele: demachere, tonofiere, peeling enzimatic, vaporizare, extractii, tonifiere si cicatrizare, masaj de penetrare a produselor, ser + cocktail de masti, crema de ochi, crema de final, gel protectie solara.

Mezoterapie cu ace
02
Mezoterapie cu ace

Mezoterapia cu ace este denumită și „cocktail-ul frumuseții”, fiind o procedură minim invazivă, non-chirurgicală ce presupune aplicarea unor substanțe curative și vitamine în țesutul cutanat superficial, cu ajutorul unui pistolet cu ace.

Mezoterapie fără ace
03
Mezoterapie fără ace

Mezoterapia virtuala este o procedura estetica nechirurgicala de ultima ora, prin care se realizeaza introducerea unor substante active in straturile profunde ale pielii. Dermoporatia faciala este un proces in doua faze realizate simultan, electroporatia si electroforeza, care conduc la formarea unor canale lichide intre celule si deschiderea porilor din stratul lipidic al membranelor celulare, permitand patrunderea foarte eficienta a ingredientelor active din cocktail-ul cosmetic in straturile profunde ale pielii.

Radiofrecvență facială
04
Radiofrecvență facială

Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Ultrasunete faciale
05
Ultrasunete faciale

Stimulii sonori reprezinta o terapie neinvaziva si foarte sigura. Ultrasunetele creeaza microvibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime. Propagarea undelor de ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele.

Depigmentare facială
06
Depigmentare facială

Gama Weyergans se adreseaza tuturor femeilor care sunt in cautarea unui tratament revolutionar, non-invaziv, cu efecte vizibile de la prima sedinta, fara a recurge la proceduri medicale invazive (laserul).Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER