Radiofrecvență

Cea mai nouă tehnologie în terapiile beauty

  • Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.
  • Tonifiere profunda si instantanee.
  • Contureaza si redefineste liniile siluetei.
  • Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminate.
  • Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase.
  • Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
  • Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

Radiofrecvența este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema. Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Completează formularul și hai la o primă consultație!

Utilitate si recomandari

În folosirea radiofrecvenței

Persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza), pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala dar si pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca. Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Tratamentul de remodelare corporala cu radiofrecventa nu este indicat in cazul urmatoarelor persoane: femeile gravide, leuzele care alapteaza, bolnavii de epilepsie, bolnavii cu tumori, persoanele care sufera de boli acute inflamatorii sau boli contagioase, pacientii care au plagi operatorii nevindecate, persoanele suferinzi de boli ale inimii, de colecist (litiaza biliara) sau de diabet (forma grava), persoanele care sufera de infectii ale globului ocular, ale coloanei vertebrale, ale cervicalei, creierului sau inimii, persoanele care folosesc aparat de stimulare cardiaca, proteze (de plastic sau de ciment), persoanele care au suferit operatii la nivelul abdomenului, femeile aflate în timpul menstruatiei, femeile care folosesc spirala ca metoda anticonceptiva, persoanele cu incontinenta, persoanele care au temperatura interioara ridicata, persoanele care sufera de alergii.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER