Electrostimulare

Principala metodă de slăbire ultrarapidă pasivă prin stimulare musculară

Tipuri de tratamente pentru remodelare corporala prin procedura de electrostimulare:

Dizolvarea grăsimii la frecvență redusă

Rezultate: tratamentul are efecte directe asupra celulelor grase, imbunatateste mediul celular, facandu-l moale si fara blocaje, conducand la spargerea grasimii si astfel, diminuand stratul de grasime.

Aplicabilitate: adecvata pentru slabirea oricarei parti a corpului, mai ales pentru obezitatea partiala.

Dizolvarea grăsimii cu exerciții

Rezultate: tratamentul stimuleaza tesutul muscular, conduce la contractii verticale, astfel exersand grasimea endemica, promovand producerea de acizi grasi in muschi, pentru a distruge si sparge depozitele de grasime.

Aplicabilitate: adecvat pentru straturile profunde de grasime.

Arderea grăsimii, întinderea pielii

Rezultate: undele pulsatoare sunt mai mari si mai frecvente decat in cazul T1 si T2, imbunatatesc stimularea fibrei musculare, distrug si sparg depozitele de grasime profunda.

Aplicabilitate: adecvat pentru celulita, efecte de fermitate corespunzatoare.

Activarea celulară

Rezultate: tratamentul accelereaza transferul de material inauntrul moleculei celulare, imbunatateste compozitia compozitia proteinelor, activeaza tesutul fibros si intareste stocul de grasime.

Aplicabilitate: adecvat pentru muschii lasati.

Exersarea mușchilor

Rezultate: undele pulsatoare sunt mai mici si mai putin frecvente decat in cazul T3, imbunatatesc stimularea unidirectionala a tesutului muscular, distrug grasimea profunda.

Aplicabilitate: adecvat pentru celulita, efecte bune de fermitate.

Arderea grăsimii, detoxifierea limfei

Rezultate: tratamentul conduce la stimularea continua a muschilor profunzi, determina miscari continue ale acestora, extinde vasele limfatice, accelereaza circulatia limfatica, dreneaza acizii grasi si alte toxine.

Aplicabilitate: este adecvat pentru blocaje limfatice, retentie de apa care duce la obezitate, efecte de detoxifiere corespunzatoare.

Mărirea bustului, modelarea siluetei

Rezultate: tratamentul este simular T4, cu diferenta ca stimularea este discontinua, dand muschilor timp sa se relaxeze, promoveaza acumularea de grasime.

Aplicabilitate: este adecvat pentru bustul mic si plat, piele lasata, hiperplazia glandelor mamare.

întreținere bust și șolduri

Rezultate: tratamentul mareste spatiul dintre celule, extinde vasele limfatice, accelereaza circulatia limfatica, dreneaza acizii grasi hidrolizati si alte toxine, sporeste rezistenta musculara.

Aplicabilitate: este adecvat pentru bustul si soldurile lasate, piele lasata si detoxifiere.

Completează formularul și hai la o primă consultație!
Contraindicații: epilepsie, hipertiroidie, stimulator cardiac si operatii pe cord, tija metalica, sarcina, boli de piele.


Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER