Drenaj limfatic

Tratament de remodelare corporală

Printre terapiile de remodelare corporală, drenajul limfatic este numit "moartea celulitei". Sistemul limfatic este responsabil de transportul reziduurilor, nutrienților și anticorpilor – transport ce poate fi blocat prin sedentarism sau hrană gen fast-food. Un astfel de sistem deficitar duce la acumularea toxinelor și reziduurilor în țesuturi, perturbând funcționarea normală a organismului. Unul din efectele imediat vizibile ale drenajului limfatic este disparitia celulitei. De aceea este considerat element-cheie în procesul de slăbit și remodelare corporală.

Utilitatea și rezultatele procedurii de drenaj limfatic: Ajută la eliminarea celulitei și reducerea adipozitatilor localizate, cu efect de slăbire ultrarapidă. În lipsa unui drenaj limfatic corect, caloriile nu se consumă ci se depun sub formă de aripioare, musculatură se atrofiază, pielea căpăta aspectul de coajă de portocală că urmare a pierderii elasticității și retenției de apa în celule. Un drenaj limfatic corect poate remedia toate aceste aspecte.

La salonul cosmetic Artist Touch efectuăm ședințe de drenaj limfatic cu aparatul de preso masaj. Acest apărat a fost creat cu atenție, în conformitate cu cercetările bionice umane, și combină funcțiile de spargere a depozitelor de grăsimi, dizolvare a grăsimilor, drenaj limfatic, terapie magnetică pentru fermitatea pielii. Acest dispozitiv unic utilizează cea mai înaltă tehnologie pentru masaj, electroterapie și presoterapie în vederea obținerii efectelor semnificative. Aparatul de preso masaj este un costum special care înconjoară abdomenul, picioarele, brațele și este dotat cu spații pneumatice în care pătrunde aer cu presiuni și etape diferite. Prin alternarea presiunilor și etapelor se presează pe lanțul ganglionar, efectuând astfel drenajul limfatic într-o manieră comodă și extrem de plăcută.

Completează formularul și hai la o primă consultație!

Contraindicații: astm bronșic (și în orice inflamație acută cauzată de bacterii, viruși sau alergeni, deoarece există riscul că aceste substanțe otrăvitoare să fie raspindite în organism), eczeme, insuficiență cardiaca și probleme cardiace majore hipertiroidism, tuberculoză, tumori maligne (din teamă de a nu se răspîndi cancerul), tromboză și flebită (prin masaj pot fi eliberate cheagurile de sânge).


Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER