Criolipoliza

De ce să alegi slabirea prin criolipoliza?

 

Ce este criolipoliza?

 • Aprobată FDA
 • Nechirurgicală
 • Elimină grăsimea

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 60 de minute.

Modernă, non-invazivă, nechirurgicală, nedureroasă și sigură, criolipoliza este o procedură medicală prin care kilogramele în plus sunt înghețate și eliminate. Așadar, dacă vrei să slăbești natural, sănătos, fără efort și nedureros, acest tratament este soluția-minune de care ai nevoie pentru a-ți recăpăta suplețea, tinerețea, frumusețea, încrederea în propria persoană și starea de bine de odinioară. Artist Touch Clinique nu te va atinge nici măcar cu un ac, criolipoliza îngheță celulele de grăsime, acestea „mor”, apoi sunt eliminate de organism în decursul a câteva săptămâni – maximum 12 săptămâni. Criolipoliza distruge 3 din 4 acizi grași, astfel grăsimea în exces este eliminată definitiv.

Pe o singură zonă pot fi aplicate maximum 3 ședințe a câte 60 de minute fiecare, la un interval de minimum 3 săptămâni între fiecare procedură. . Lipoliza chimică, liposucția, radiofrecventa, vacuum, masajul, dietele, efortul, toate dau rezultate, însă fiecare dintre aceste metode vin la pachet cu câte un sacrificiu pe care, vrei sau nu vrei, ești nevoit/ă să ți-l asumi. Durerea și chinul sunt printre cele mai frecvente efecte secundare. Criolipoliza nu doare, iar eficiența sa atinge cote maxime. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință. Peste 90% dintre pacienții care au ales această procedură modernă au obținut rezultate excepționale.

Așadar, ce te reține să îngheți grăsimea de pe corpul tău?! Artist-Touch.ro te invită să slăbești la rece, fără ace sau bisturiu, oferindu-ți o serie de promoții aproape de nerefuzat. Criolipoliza este procedeul prin care tu, bărbat sau femeie, redevii o persoană fericită și suplă, fără efecte secundare! Artist Touch Clinique by Gabriela Mirea îți remodelează corpul într-un mod incredibil de frumos!

Cum funcționează criolipoliza?

 • Sigură
 • Precisă
 • Controlată
 • Fără efecte secundare

Îngheață și elimină din organism pe cale naturală celulele grase

Criolipoliza declanșează un proces natural, cunoscut de corpul tău. Mai exact, ea folosește un proces de răcire targetat care distruge celulele grase de sub piele, înghețându-le până la eliminare. Laserul sparge blocurile de grăsime, iar criolipoliza îngheață rapid celulele grase și provoacă apoptoza, ceea ce înseamnă modificarea celulelor grase și eliminarea acestora din organism pe cale naturală. Pe măsură ce ele sunt eliminate, tu capeți conturul pe care ți-l dorești.

Grăsimea îngheață în timpul procedurii de criolipoliză

celulele grase persistă

În ciuda exercițiilor fizice și dietei, celulele grase persistă.

îngheață până când mor

Criolipoliza identifică aceste celule încăpățânate și le îngheață până când mor.

cale naturală

În săptămânile care urmează, corpul le elimină pe cale naturală.

celulele grase eliminate

Rezultatele criolipolizei sunt pe termen lung pentru că celulele grase eliminate nu mai au cum să revină în organismul tău.

Eliminarea grăsimii după criolipoliză

Celulele grase care au înghețat în timpul tratamentului de criolipoliză mor gradual și părăsesc corpul prin procese naturale de eliminare. De aceea rezultatele sunt pe termen lung. Grăsimea este eliminată pentru totdeauna!

De ce să alegi criolipoliza?

20 de motive pentru care criolipoliza este o metodă de slăbit absolut revoluționară

Atunci când dieta, sportul, cremele, masajul și alte tehnici de slăbit nu ți-au oferit rezultatele pe care le doreai sau ai ajuns într-un punct în care, orice ai face, nu reușești să elimini ultimul strat de grăsime de pe șolduri, fese, coapese, brațe sau abdomen, atunci criolipoliza este soluția optimă pentru a scăpa de grăsimea corporală care îți afectează atât de mult stima de sine, imaginea și calitatea vieții.

Criolipoliza nu se adresează persoanelor obeze, fiind o metodă deosebit de eficace pentru finalizarea cu succes a procesului de slăbire prin care treci probabil de luni de zile.

Iată 20 motive pentru care criolipoliza este o metodă de slăbit absolut revoluționară:

În Europa criolipoliza și-a demonstrat deja succesul, fiind metoda cea mai frecvent folosită de persoanele care doresc să-și remodeleze corpul, eliminând natural, eficient și rapid straturile de grăsime.

Criolipoliza este cel mai eficient accelerator pentru eliminarea grăsimii, remodelarea corporală și redobândirea aspectului armonios și frumos al trupului!

Oferte criolipoliză? Ești interesat/ă de ședințe de Criolipoliză București? Artist Touch Clinique îți asigură cea mai bună și mai accesibilă ofertă, iar rezultatele sunt excepționale!

Vino la o ședință de criolipoliză! 1 ședință de criolipoliză: 900 lei
Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Testimoniale

Ce spun clienții despre criolipoliză

Ioana Jo
In ciuda tuturor opiniilor, nu toate incurajatoare, am incercat CRIOLIPOLIZA, in cadrul acestui salon, iar surpriza a fost una foarte placuta. O proce...
Citește mai mult
Maria Surdu
Ții dieta , mergi la masaj, la sala, sauna... Si totuși vrem noi femeile sa intram in acei pantaloni ! In acea fusta !!! Da mah e vorba de acei 3-5-...
Citește mai mult
Cristina Basea
Am ținut dietă, am mers la sală și totuși nu reușeam să port hainele pe care mi le doream... acele haine care acum un an îmi veneau perfe...
Citește mai mult
Anca N.
După ce am citit pe site-ul vostru ce scrie despre criolipoliză m-am dus imediat la medic și l-am întrebat dacă este o procedură sigură. S...
Citește mai mult
Întrebări frecvente despre

criolipoliza

Află tot ce trebuie să știi despre criolipoliză

Sunt candidatul potrivit pentru procedura de criolipoliză? +

Criolipoliza este destinată persoanelor care au cu cel mult 13,6 kg peste greutatea lor ideală, raportată la vârstă, sex și înălțime.

Criolipoliza nu este o procedură de slăbire recomandată persoanelor obeze, ci doar personelor care au straturi de grăsime în anumite zone, pe care vor să le îndepărteze.

Cât costă procedura de criolipoliză? +

Prețul variază în funcție de zonele de unde dorești îndepărtarea grăsimii și de suprafața lor. Având în vedere că procedura garantează rezultate definitive pe termen scurt și implică folosirea celui mai performant echipament de slăbire localizată din lume, costul unui tratament este de 499 lei.

Însă, ai posibilitatea de a opta pentru un tratament customizat, în funcție de nevoile tale, adaptat bugetului tău. În această perioadă, la salonul Artist Touch Salon, la trei ședințe de criolipoliză, a patra este gratuită.

Cât durează un tratament? +

În urma primei ședințe, specialiștii noștri vor determina câte ședințe vei avea nevoie pentru ca tratamentul de criolipoliză să aibă efectul dorit.

Lungimea tratamentului depinde de câte zone ale corpului tău vor fi tratate și cât de întinsă e suprafața ocupată de celulele adipoase. În medie, o ședință, durează o oră, însă este posibil să fie nevoie de mai multe ședințe pentru a căpăta corpul dorit.

Este criolipoliza permanentă? +

Odată ce au fost înghețate (cristalizate) celulele adipoase, acestea mor și sunt eliminate pe cale naturală de organism, prin intermediul apoptozei. Odată ce au părăsit organismul aceste celule, ele nu se mai pot întoarce și, prin urmare, efectul criolipolizei este permanent.

Este o procedură dureroasă? +

În primele minute, în zona afectată de grăsime, vei simți rece, datorită procedurii de înghețare a celulelor adipoase. Ulterior, vei simți o ușoară absorbire și apoi amorțeală timp de 5 sau 10 minute din timpul tratamentului.

Majoritatea pacienților citesc, se uită la videoclipuri, stau pe laptop sau pur și simplu dorm în timpul procedurii.

După finalizarea ședinței de 60 de minute, vei simți un gâdilat timp de 2-3 minute, în timp ce zona unde a fost grăsimea este ușor masată. Imediat după ședință, te poți reîntoarce la activitățile tale obișnuite.

Este o procedură sigură? Există contraindicații? +

Criolipoliza este o procedură aprobată de FDA și este considerată metoda #1 non-invazivă din lume. Milioane de oameni au trecut prin această procedură și nu au întâmpinat probleme de niciun fel.

Cu toate acestea, criolipoliza nu este indicată în următoarele situații: în timpul sarcinii, în perioada de alăptare, în caz de cancer, inflamații acute, probleme renale, probleme ale ficatului, probleme de inimă, HTA, ulcer gastric sau duodenal, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii în zona tratată, implanturi de metal și plastic, în timpul menstruației sau minim 6 luni de la o intervenție chirurgicală, cum ar fi cezariana.

De asemenea, persoanelor obeze sau celor care au cu peste 13,6 kg peste greutatea lor admisă nu le este recomandată procedura deoarece nu va avea efect în cazul acestora.

Există efecte secundare? +

Imediat după tratament, poți observa că zona unde a fost aplicată procedura se va înroși și te va gâdila. Este posibil să fie și înțepături ușoare. Aceste efecte se vor simți câteva minute și vor dispărea, fiind perfect normale.

Este și cazul ca roșeața zonei să dureze până la câteva ore; în cazuri foarte rare, ea poate persista până la două săptămâni. Se va remedia pe cont propriu, fără să intervii.

Dacă, în termen de cel puțin două săptămâni de la procedură, ai parte de următoarele efecte adverse, consultă din nou specialistul care a efectuat tratamentul sau medicul tău:

 • Roșeață;
 • Vânătăi;
 • Crampe;
 • Mâncărimi;
 • Gâdilat;
 • Amorțeli;
 • Arsuri;
 • Hiperpigmentare;
 • Orice alt disconfort sub piele sau la nivelul ei.

Ce fac după ce am avut parte de tratament? +

Discută cu specialistul tău în criolipoliză pentru tratamente adiționale, dacă este cazul. După tratament, te poți întoarce la activitățile tale zilnice și menține-ți mereu corpul sănătos. :)Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER