Cavitație

Tratament de remodelare corporală

  • Scădere în centrimetrii și în greutate
  • Reducerea rapidă a celulitei
  • Atenuarea vergeturilor și a cicatricilor
  • Slăbire localizată
  • Rezultate vizibile de la prima ședință
  • Regenerarea celulara și întinerire
  • Tonifierea corpului și reducerea ridurilor
  • Slăbire până la 3 cm într-o ședință

Cavitația reprezintă unde de ultrasunete de joasă frecvență de 40 khz. Aceste unde provoacă vibrații de mare viteză și foarte puternice care creează viduri în interioul celulei punând presiune pe membrană celulară adipoasa care într-un final cedează și se rupe. Acesta este procesul de lichefiere a grăsimii. O acțiune foarte importantă nu numai pentru aspectul fizic, dar și pentru cel medical, este descompunerea trigliceridelor în glicerol și acizi grași liberi. După cum este bine știut trigliceridele sunt grăsimi în sânge care determină un nivel crescut al colesterolului. Cavitația acționează și distruge celulele de grăsime superficiale, care au o membrană nu foarte groasă. Cavitația sparge celulele de grăsime și reduce numărul lor de la prima ședința, astfel că rezultatele pot fi cuantificate în centimetri considerabili mai ales la persoanele care au un țesut adipos substanțial.

Utilitate și recomandări

Pentru folosirea cavitației

Cavitatia ajuta la tonifierea pielii, la eliminarea celulitei si la stimularea secretiei de colagen. Acest aparat a fost conceput pentru a trata cele mai importante afectiuni ale corpului si anume celulita si grasimea in exces. Cavitatia actionează asupra celulelor de grasime superficiale in sensul ca sparge celulele adipoase si diminueaza numarul lor. Cavitatia actioneaza asupra celulitei si a structurii de colagen, diminuand si chiar eliminand aspectul de portocala. Aparatul de cavitatie lucreaza cu radiofrecventa bipolara ceea ce inseamna ca actioneaza in profunzime, in derm, practic vindecand de la radacina.

Completează formularul și hai la o primă consultație!
Contraindicații: astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.


Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER