Remodelare corporală

SPA & Tratamente slăbit

In procesul de remodelare corporala se folosesc aceste inovatii tehnologice, proceduri si aparate de slabit: criolipoliza, vacuum si laser soft, drenaj limfatic, dermio care, tratament anti-aging cu ioni negativi, cavitatie, radiofrecventa, electrostimulare, impachetari in tunel cu infrarosu, impachetari in sauna, criopad si laser soft fara vacuum.Va asteptam la cel ami nou si ultramodern salon de remodelare corporala din Bucuresti numit Artist-Touch.Ro

Criolipoliza
01
Criolipoliza

Aparatul de criolipoliză este un echipament performant de slăbire localizată, elimină radical și definitiv grăsimile în exces din organism. Acționează cu vacuum, criolipoliză (înghețarea celulelor grase) și laser soft. Artist Touch te ajuta sa ai silueta de invidiat cu procedura de criolipoliza

Velashape 3
02
Velashape 3

Avem o veste buna pentru voi! Afectiuni precum celulita si `coaja de portocala` pot acum fi tratate in mod eficient cu ajutorul aparatului Velashape 3. Acum poti sa scapi si tu de celulita si sa pierzi centimetri din circumferinta prin protocolul Velashape 3!

Drenaj limfatic
03
Drenaj limfatic

Puteti efectua sedinte de drenaj limfatic cu aparatul de preso masaj. Acest aparat a fost creat cu atentie, in conformitate cu cercetarile bionice umane, si combina functiile de spargere a depozitelor de grasimi, dizolvare a grasimilor, drenaj limfatic, terapie magnetica pentru fermitatea pielii.

Cavitație
04
Cavitație

Cavitatia reprezinta unde de ultrasunete de joasa frecventa de 40 kHz. Cavitatia ajuta la tonifierea pielii, la eliminarea celulitei si la stimularea secretiei de colagen. Acest aparat a fost conceput pentru a trata cele mai importante afectiuni ale corpului si anume celulita si grasimea in exces. Alfa mai multe detalii despre beneficiile tratamentului de cavitatie.

Radiofrecvență
05
Radiofrecvență

Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema. Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie. Afla mai multe detalii despre tratamentul cu radiofrecventa.

Electrostimulare
06
Electrostimulare

Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultrarapide pasive prin stimulare musculară.

Împachetări tunel infraroșu
07
Împachetări tunel infraroșu

Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri. Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism si produc rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER