Mezoterapie cu ace

Mezoterapie cu ace

Mezoterapia cu ace este denumită și „cocktail-ul frumuseții”, fiind o procedură minim invazivă, non-chirurgicală ce presupune aplicarea unor substanțe curative și vitamine în țesutul cutanat superficial, cu ajutorul unui pistolet cu ace.

Este ca o „ploaie în deșert” pentru tenul tău, ajutând la refacerea tonusului pielii și la estomparea ridurilor.

Mezoterapie cu ace faciala
01
Mezoterapie cu ace faciala

Mezoterapia cu ace este un tratament performant cu puternic efect antirid, de rejuvenare și întindere a pielii. După doar câteva ședințe, cicatricile se estompează, pielea va arăta mai netedă, mai strălucitoare, mai sănătoasă iar dumneavoastră veți obține un look proaspăt, luminos și tonic.

Mezoterapie cu ace scalp
02
Mezoterapie cu ace scalp

Mezoterapia cu ace pentru scalp este un tratament performant, cu puternic efect de stopare a căderii părului, stimulare a foliculilor piloși și regenerare celulară. După doar câteva ședințe, părul dumneavoastră va arăta mai sănătos, va avea mai multa strălucitoare iar dumneavoastră veți obține un look proaspăt și plin de viață.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER