Coafor

​Fiecare detaliu contează!

De la o tunsoare clasica pana la coafuri adaptate celor mai recente tendinte stilistice, oferim servicii complete pentru toate nevoile de ingrijire a parului, inclusiv vopsit, decolorat, corecție a culorii parului, indreptarea sau ondularea parului. Stilistii Artist Touch folosesc produse profesioniste Wella pentru coafor.

Tratament Keratină
01
Tratament Keratină

Tratamentul cu Keratina este folosit pentru netezirea semipermanentă a parului. Este folosit pentru orice tip de păr, având aceleași rezultate, indiferent de culoare sau de natura firului de păr, drept sau ondulat.

Tratament regenerare
02
Tratament regenerare

Un par deshidratat este un impediment in calea oricarei coafuri, pe langa aspectul neplacut. Pentru un par care a fost supus, in repetate randuri, procesului de vopsire sau coafarii cu aer cald, noi iti recomandam tratamentul fiola de regenerare. In urma tratamentului parul isi recapata elasticitatea, vitalitatea si sanatatea, avand un aspect matasos si placut la atingere.

Vopsit
03
Vopsit

Specialistii Artist Touch Salon promit profesionalism si suport, de la alegerea culorii sau combinatiei de culori potrivite, in armonie cu tenul si trasaturile tale, pana la finisarea coafurii in functie de ocazie sau de preferinte.

Tuns
04
Tuns

Este important ca tunsoarea trebuie sa fie in armonie cu trasaturile tale, astfel ca noi vom face tot posibilul, prin intermediul artistilor nostri, ca tu sa ai tunsoarea care iti pune in evidenta trasaturile si iti ofera un look asa cum ti-l doresti.

Coafuri ocazii speciale
05
Coafuri ocazii speciale

O tinuta superba trebuie sa fie completata de o coafura pe masura. Fie ca optezi pentru bucle lejere, pentru o coafura naturala sau un coc de mireasa sofisticat, echipa Artist Touch Salon isi va pune, ca de fiecare data amprenta, pentru ca tu sa pasesti frumoasa si cu incredere.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER