Servicii

Fă-ți cadou o zi de frumusețe și relaxare!

Ne propunem ca, din momentul in care intri in clinica Artist Touch, stresul de zi cu zi sa inceapa sa se topeasca. Ne concentram pe satisfacția clientului 110%. Pentru ca ne pretuim cu adevarat clientii, toate serviciile de infrumusetare pe care le oferim sunt realizate de profesionisti certificati in domeniul lor de activitate si pasionati de ceea ce fac. Fiecare experienta incepe cu o consultatie din partea specialistului in frumusete. Produsele folosite in salon sunt de cea mai buna calitate, iar aparatura este de ultima generatie.

Remodelare corporală
01
Remodelare corporală

In procesul de remodelare corporala se folosesc aceste inovatii tehnologice, proceduri si aparate de slabit: criolipoliza, vacuum si laser soft, drenaj limfatic, dermio care, tratament anti-aging cu ioni negativi, cavitatie, radiofrecventa, electrostimulare, impachetari in tunel cu infrarosu, impachetari in sauna, criopad si laser soft fara vacuum.Va asteptam la cel ami nou si ultramodern salon de remodelare corporala din Bucuresti numit Artist-Touch.Ro

Machiaj profesional
03
Machiaj profesional

Machiaj profesionist de zi cu zi, pentru ocazii speciale, pentru nunti, botez, sedinte foto. Make-up Artist Gabriela Mirea foloseste pentru machiaj produse exclusiv profesionale: Mac, Guerlain, Yves Saint Laurent, Chanel, Dior.

Mezoterapie cu ace
04
Mezoterapie cu ace

Mezoterapia cu ace este denumită și „cocktail-ul frumuseții”, fiind o procedură minim invazivă, non-chirurgicală ce presupune aplicarea unor substanțe curative și vitamine în țesutul cutanat superficial, cu ajutorul unui pistolet cu ace.

Este ca o „ploaie în deșert” pentru tenul tău, ajutând la refacerea tonusului pielii și la estomparea ridurilor.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER