Rezultate Criolipoliză – cea mai eficientă metodă de slăbit a anului 2020

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Obține o consultație telefonică!

Completează formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp!


 Rezultate Criolipoliză – cea mai eficientă metodă de slăbit a anului 2020

Rezultate criolipoliză – cea mai eficientă metodă de slăbit a anului 2020 este articolul care îți dezvăluie tot ceea ce trebuie să știi despre revoluționara tehnică de slăbit: criolipoliză.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este cea mai eficientă metodă de slăbit a anului 2020 care ne ajută să eliminăm grăsimea corporală într-un mod natural, fără efort, fără dureri, fără bisturiu, fără anestezie și fără efort, dar la un preț accesibil. 

Ce presupune criolipoliza? 

Criolipoliza presupune înghețarea grăsimii corporale care, ulterior, în decurs de câteva săptămâni este eliminată definitiv din organism într-un mod natural. 

Cum se realizează criolipoliza? 

Criolipoliza este un tratament nechirurgical care se realizează cu ajutorul unui aparat, asemănător celui de ecografie, care tratează fiecare parte a corpului până la eliminarea grăsimii. Aparatul detectează zona cu grăsime pe care o aduce în mod treptat la o temperatură de -1, -2 pana la -5 grade Celsius. Procesul este asemănător unui vacuum deoarece pielea și stratul de grăsime de sub ea sunt aspirate, înghețarea fiind factorul decisiv în dizolvarea grăsimii inestetice.

Astfel, celulele de grăsime îngheață și se desprind de celelalte țesuturi. În câteva săptămâni aceste celule dezintegrate de grăsime mor, iar procesele metabolice le elimină din organism într-un mod cât se poate de natural. 

Cât durează o ședință de criolipoliză? 

În funcție de zona afectată de grăsime și de grosimea stratului de grăsime, o ședință de criolipoliză dureaza 60 de minute. 

Câte ședințe sunt necesare pentru a elimina grăsimea inestetică de pe corp?

Sunt necesare aproximativ 3 ședințe pentru fiecare zonă pentru a elimina grăsimea inestetică de pe fese, șolduri, coapse, gambe, abdomen, spate sau brațe. 

La ce interval de timp poate fi efectuată fiecare ședință de criolipoliză?

Ședințele de criolipoliză pot fi efectuate pe aceeași zonă la un interval de timp de cel puțin 3 săptămâni între fiecare procedură. Recomandate sunt maximum 3 ședințe pe an.

Rezultate criolipoliză – în câte timp se văd acestea?

Rezultatele pot fi remarcate după aproximativ 6-8 săptămâni, termen necesar pentru ca organismul să elimine din corp celulele de grăsime dezintegrate de criolipoliză. 

După 1-2 ședințe putem diminua mărimea blugilor cu 2 măsuri, de exemplu. La fiecare ședință de criolipoliză se pot pierde până la 15 mm din grosimea stratului de grăsime și până la 30% din țesutul adipos. 

Ce zone poate trata criolipoliza?

Așa cum este menționat și mai sus, zonele care pot fi tratate sunt: abdomenul, spatele, coapsele, șoldurile, zona de deasupra genunchilor, gambele, dar și brațele. 

Înghețarea grăsimii doare? Rămân semne după criolipoliză?

Înghețarea grăsimii nu se realizează cu anestezie pentru că nu prezintă incizii, așadar nu doare, nu prezintă riscuri și nici efecte adverse. După ședințele de criolipoliză pot sa apara vânătăi insa mușchii nu sunt afectați în mod negativ. 

Nu necesită internare și nici perioadă de recuperare, pacientul sau pacienta putând să facă efort fizic imediat după finalizarea procedurii de înghețare a grăsimii.  

Ce trebuie să faci înainte de criolipoliză și după criolipoliză?

Crilipoliza nu se adresează persoanelor obeze. Așadar, dacă te lupți cu kilogramele în exces, este bine să le elimini prin sport și o dietă alimentară echilibrată, criolipoliza ajutându-te să elimini acel strat de grăsime pe care masajul, cremele, exercițiile fizice și regimul nu au reușit să îl dizolve.

După ședințele de criolipoliză nu există niciun fel de restricții, însă este indicat să menții un stil de viață sănătos cu mese moderate și mișcare, astfel încât să nu refaci stratul de grăsime pe care tocmai l-ai emlinat. 

Te poți îngrășa din nou după ce efectuezi procedura de slăbire prin înghețarea grăsimii?

Evident că te poți reîngrășa dacă nu adopți un stil de viață sănătos, nu ai o alimentație echilibrată și ponderată și nu faci mișcare.

Criolipoliza poate fi efectuată doar de femei? 

Criolipoliza poate fi efectuată atât de femei, cât și de bărbați. De rezultate criolipoliză se pot bucura ambele sexe în aceeași măsură.

Prețuri criolipoliză – cât costă o ședință de înghețare a grăsimii?

Prețul unei ședințe de criolipoliză la Artist Touch Salon este de 599 lei pe sedinta.

Criolipoliza este acea procedură de slăbire revoluționară care te ajută să îți remodelezi trupul așa cum ai visat și care asigură rezultate pe termen lung dacă este încununată de un stil de viață sănătos! 

Criolipoliza este cea mai eficientă metodă de remodelare corporală a anului 2020. Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER

Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de cookies.

Am luat la cunostinta