MAGIC SLIM-pachet remodelare corporala. BLACK FRIDAY

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Obține o consultație telefonică!

Completează formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp!


      Pachetul MAGIC SLIM contine:

        1 ședință de criolipoliză
        2 ședințe de cavitație
        1 ședință de drenaj limfatic
        1 ședință în tunelul cu infraroșu
        1 ședință de masaj anticelulitic
        5 ședințe de electrostimulare
        2 ședințe radiofrecvență

Pret: 549 lei redus de la 1099 lei

Ne gândeam că de BLACK FRIDAY  vei vrea să te strecori mai ușor spre reduceri. Nu, mint, ne gândeam că e ocazia perfectă pentru tine să îți achiziționezi un pachet complet de slăbit la jumătate de preț.  Și pentru că nimic nu a fost făcut peste noapte, ți l-am pregatit acum, pentru că REZULTATELE le vrem de Black Friday. Ti-am pregătit pachetul de slăbit MAGIC SLIM cu efecte ireversibile. De ce ireversibile? Pentru că este inclusă criolipoliza, ultima inovație în materie de slăbit, cea mai bună și cea mai scumpă totodată. Dar, cum spuneam, l-am pregătit la jumătate de preț. De ce e cea mai scumpă  terapie non-invazivă? Pentru că  celulele adipoase sunt eliminate definitiv, nu micșorate, nu ascunse. ELIMINATE! Tu iti alegi zona cu probleme, noi  o sculptam. Fară bisturiu.

Până pe 30 noiembrie ai șansa să achiziționezi pachetul cu  7 terapii complementare de remodelare corporală , 13 ședințe, 7 terapii, organizate pe zile, gândit special pentru a avea cele mai bune rezultate. 

Prima zi slăbești la rece. Prima zi vom face o ședință de criolipoliza, zi în care trebuie să promiți că nu vei face duș fierbinte în următoarele 24 de ore, că vei bea minim 1L de apă ,te vei abține de la ciocolată și paste, pe toata durata tratamentului și noi îți promitem că îți înghețăm 3 cm din țesutul adipos pe zona aplicată, doar din criolipoliza.  Noi îi inghețăm, ei se elimina natural. Nu doare, nu are efecte adverse, nu te plângi după.

Este necesar să acordăm o pauză între terapia la rece si cea la cald, pentru că ele se completează dar dacă se fac succesiv,  se anulează efectele. Și cum graba strică treaba și nu vrem acest lucru, am pregătit pachetul din timp pentru tine, pe durata a două săptămâni. Cu răbdarea treci marea, nu așa era?

Așadar, ziua a doua de tratament va fi după 2-3 zile de la criolipoliză,  timp în care ai fost cuminte și ai stat departe de ispite. În ziua a doua de tratament  vom face o sedință de cavitatie, topind de data aceasta grăsimea  și o ședință de drenaj limfatic, să ajutăm toxinele și celulele adipoase  să se elimine mai repede.  Drenajul limfatic este bun și pentru circulatie, ai putea imbunatati astfel si problema mainilor si picioarelor reci, dacă există.

Dacă până acum am aplicat terapii pentru a slăbi în centimetri, în săptămâna a doua de tratament vom completa cu terapii pentru slăbire în greutate, astfel vom arde calorii și vom elimina excesul de apă din țesuturi.

Ziua a treia de tratament va fi, deci,  ziua de răsfăț cu împachetări cu nămol și alge marine în tunelul cu infraroșu, răsfăț pentru piele și pentru tine, dar nu și pentru stratul de grăsime. Urmează ca după această ședință să te urci direct pe cântar, da, și asta face parte din tratament, pentru că vei vedea cu ochii tăi diferența și te va motiva, iar de pe cântar, în aceeași zi, vei fugi în camera de lângă pentru masajul anticelulitic. La sfârșitul acestei zile organismul tău va fi mai curat, cu mai puține toxine, cu mai puțină apă reținută iar tu vei fi mai relaxată, mai ușoară și mai motivată să renunți la carbohidrați. Doar începutul este greu, Brâncuși spunea că „lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.”  Trebuie că știe el ceva…

Continuăm cu ziua a 4-a de tratament în care ne vom concentra pe tonifierea mușchilor, pentru că știm deja că o masa musculară stimulată arde grasimea din jur, lucru care va accelera procesul de slăbire în centimetri  deja demarat de terapiile din zilele precedente.  Pentru că nu trebuie niciodată neglijată pielea în procesul de slăbire, vom completa electrostimularea cu radiofrecvența pentru a reda sau îmbunătăți elasticitatea pielii. Astfel că, vom continua zilele 5-6-7 de tratament cu încă 4 ședințe de electrostimulare și una de radiofrecvență, pentru că începutul cere continuare atunci când dorim rezultate.

Așadar, în cele șapte zile de tratament vei efectua: 1 ședință de criolipoliză prin care vei pierde centimetri  localizat, 2 ședințe de cavitație care susțin efectele criolipolizei, aceasta terapie fiind folosită și pentru ridicarea feselor, 1 ședință de drenaj limfatic pentru eliminarea mai ușoară a grăsimii „ucise” de criolipoliză și cavitație și a toxinelor, 1 ședință de împachetare în tunelul cu infraroșu, la care se adaugă 1 ședință de masaj anticelulitic, 5 ședințe de electrostimulare, pentru cazul în care nu ai timp de sală și 2 ședințe radiofrecvență pentru fermitatea pielii tale.  Dacă vrei, poți!

Ah, era sa uit! Nu prin magie vei slăbi, ci urmând sfaturile noastre.  Însă, e și ea prezentă aici. Magia apare când trucurile au luat sfârșit. Trucurile sunt la noi, magia va fi la tine: portofel mai gras, talie mai subtire. Prețul inițial al celor 13 ședințe era 1099 RON, azi vei plăti 499. Magic, ha?Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER