Epilare definitiva laser vs epilat cu ceara

Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Obține o consultație telefonică!

Completează formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp!


Epilare definitiva cu laser sau epilarea cu ceara, care este diferenta dintre aceste doua modalitati de indepartare a parului nedorit si cum alegem o optiune sau pe cealalta?

In incercarea de a va usura alegerea, ne-am decis sa aducem cateva argumente pro si contra atat pentru epilat permanent cu laser, cat si pentru epilarea cu ceara.

Beneficiile epilarii definitive vs epilat cu ceara:

1. Indepartarea parului prin epilarea definitiva cu laser necesita mai multe sesiuni pentru obtinerea rezultatelor finale.

2. Nu exista un tratament cu laser care sa fie “one size fits all”, adica acelasi tratament sa produca aceleasi rezultate pentru toate tipurile de piele si pentru toate culorile de par.

3. Odata ce intregul proces de epilare definitiva este finalizat, nu veti mai avea grija parului inestetic. Spre deosebire de epilarea clasica, in cazul epilarii definitive nu va mai fi nevoie sa asteptati sa creasca parul care este inestetic pt a-l putea epila.

4. Contrar denumirii sale, epilarea cu laser nu este permanenta, ci necesita doua sedinte de intretinere pe an.

5. Un impediment ar putea fi pretul epilarii definitive cu laser, care, la prima vedere, pare a fi mai ridicat fata de acela al epilarii clasice, cu ceara. Pe termen lung insa, vom constata ca epilarea definitiva este de fapt mai ieftina decat procedura cu ceara.

6. In medie, pentru a scapa de parul nedorit, sunt necesare intre 8-10 sedinte de epilare definitiva cu laser, spre deosebire de epilarea cu ceara, unde este nevoie de epilare lunara.

7. Epilarea definitiva este mai putin dureroasa decat cea cu ceara.

8. Epilarea definitiva te ajuta sa te bucuri de o piele catifelata, spre deosebire de epilarea cu ceara care provoaca foliculita si fire de par sub piele de la care poti ajunge chiar si la operatii.

Cu toate acestea, de multe ori atunci daca examinati obiectiv beneficiile epilarii cu laser, cu toate argumentele sale pro si contra, veti decide, de multe ori, ca acest tratament de epilare definitiva merita incercat.

Tu ce alegi, repetarea unui astfel de proces dureros la fiecare 4-6 saptamani sau 8 sedinte de epilare definitiva? Alege sa fii frumoasa si seducatoare, programeaza-ti o intalnire la Artist Touch Salon Bucuresti.Abonează-te pentru oferte!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre...

Fă-ți timp și discută cu artiștii nostri. E gratuit.

Îți oferim posibilitatea de a lua legătura cu unul din consultanții noștri care îți va da informații complete despre serviciile noastre și îți va răspunde la fiecare întrebare în parte. Împreună cu acesta vei stabili un plan de tratament personalizat nevoilor tale.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
Cererea a fost trimisă cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
NEWSLETTER

Folosim cookies pentru a optimiza functionalitatea si performanta website-ului si pentru a imbunatati experienta de navigare si serviciile pe care le oferim. Continuarea navigarii pe website-ul nostru se considera acceptare a politicii de cookies.

Am luat la cunostinta